Els plens de Carcaixent podran seguir-se en directe a través de la web municipal

3
323

CARCAIXENT -AjuntamentDemà dimecres es realitzarà una primera emissió en proves del ple ordinari corresponent al mes d’octubre

La sessió del ple ordinari corresponent al mes d’octubre que tindrà lloc demà podrà seguir-se en directe a través de streaming. A esta primera emissió en proves podrà accedir-se directament des de la web municipal o des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Carcaixent.
Segons ha explicat Ivan Martí, regidor responsable de Serveis Municipals i Noves Tecnologies, “La voluntat del nou equip de govern és apostar per la transparència i la participació ciutadana i creguem que poder seguir el ple en directe des de qualsevol lloc és fonamental per a que les veïnes i veïns de Carcaixent participen veritablement de la vida política de l’Ajuntament”. També ha volgut matisar que aquesta serà una primera emissió en proves amb una càmera fixa, però que en un futur s’espera introduir més càmeres per a un millor seguiment de la sessió. Una vegada finalitzada aquesta, el vídeo quedarà disponible en la web de l’Ajuntament o al canal de Youtube per a poder visualitzar-lo en qualsevol moment. El ple podrà continuar seguint-se en directe al twitter de l’Ajuntament de Carcaixent (@AjCarcaixent) o amb el hashtag #plecarcaixent.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

3 Comentarios

 1. Vaja! MES INFORMACIO, MES TRANSPARENCIA, MES COMUNICACIO
  Pareixia impossible. Ni havia voluntat, ni ganes, ni diners per part del anterior govern municipal. Ara poc mes de tres mesos,ho tenim.
  Endavant!

 2. Se ha demostrado que no eran cuestiones técnicas o financieras las que hasta ahora impedían seguir atentamente los plenos municipales. El gobierno del PP despreciaba a la ciudadanía en temas de información que pudieran descubrir sus errores, deficiencias y pobres argumentos.

 3. MES INFORMACIO, MES TRANSPARENCIA, MES COMUNICACIO ????

  El Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament de Carcaixent deuría estar controlat pel Plé Municipal per què en compte d’informar del que passa a l’Ajuntament, només informa del que l’interessa a l’Equip de Govern, pareix el Departament d’Agiprop del Bloc. Duu mes de dos mesos que només informa de noticies que beneficien políticament a l’Equip de Govern. No ha informat, per eixemple, del darrer Ple, de la reasunció pel Ple de les competencies propies del mateix -per cert l’Equip de Govern amb molt menys treball, ¿va a seguir cobrant el mateix?-.

  Ja es hora de que es note el canvi, de que els tots els regidors es fiquen les piles i comencen a treballar…………. o que tornen a delegar en la Junta de Govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here