Algemesí posa un servei d’autobusos gratuït al cementeri en Tots Sants

0
250

ALGEMESI- Pl. Mercat

La prestació del servei serà des del 28 d’octubre fins a l’1 de novembre i contempla el trasllat al cementeri de Cotes i al Cementeri Vell

Novament, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Serveis Públics, impulsa un dispositiu especial d’autobusos gratuïts per als ciutadans algemesinencs que es desplacen al cementeri. L’objectiu, segons Toni Garcia, regidor d’aquesta àrea, “és facilitar als ciutadans el trasllat d’anada a les instal·lacions i la tornada, que acostuma a ser tan freqüent en aquestes dates”.

L’horari especial per a aquesta setmana començarà el dimecres 28 d’octubre i finalitzarà el diumenge 1 de novembre. Concretament, i a partir del divendres, el servei s’intensificarà i arribarà a les sis eixides diàries el divendres i el diumenge; i a set, el dissabte, repartides al llarg de tot el dia.

Els autobusos efectuaran la seua parada en la ronda d’Alzira (parada d’autobús del parc de Salvador Castell); en la ronda del Calvari (la parada d’autobús d’abans de la rotonda de la Muixeranga); al passeig del Bernat Guinovart (col·legi Sant Ana) i a la plaça 1 de Maig.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here