La traca més solidària del món aconseguix 6.238 euros per a l’associació ASPANION

0
571
La presidenta d'ASPANION amb els fallers d'Albuixarres
La presidenta d’ASPANION amb els fallers d’Albuixarres

IMG_9363 IMG_9364

Jaime Rossell promotor de l'event
Jaime Rossell promotor de l’event
IMG_9368
La falla va agrair a l’Ajuntament a les empreses locals i als propis veïns el seu suport

IMG_9391

La presidenta d’ASPANION, Reme Abad, ha rebut esta nit un xec de 6.238,36 euros de mans de la falla Albuixarres-Camí Fondo procedents dels beneficis obtinguts de la traca solidària més llarga del món (22.360m) disparada el passat dia 18 a Alzira.

Reme Abad amb el xec de 6.238,36€

Reme Abad amb el xec de 6.238,36€

El president de la comissió José Colomer així com el promotor de l’event solidari, Jaime Rossell han resaltat que la iniciativa pretenia, sobre tot, «recaptar el màxim de fons per ASPANION» i que la traca era «l’escusa». Rossell ha insistit en que la traca «serà rècord Guinness tot i que Amics del Coet diguen el contrari».

Els fallers d’Albuixarres aconseguiren recaptar 11.202 euros en rifa, mentre la traca havia costat 9.849,40€. El document notarial recull que la traca abastà una llargària de 22 km 360 m, que la metxa es va encendre a les 13:04 hores i finalitzà a les 13:38 h. I ha significat que dos línies de traca es van encendre «simultàniament» al carrer Projecte 5, mentre que en el tram final es cremaren «cinc línies de traca de forma simultània». A més de «donar fe» que la traca «es va consumir, sense que quedara cap tram sense cremar» i que «no va existir cap tall» durant la seua execució.

A l’acte assistiren l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la regidora de Festes, Isabel Aguilar, les falleres majors d’Alzira Laura Gomar i Almudena Molina, a més de les FM d’Abuixarres Amparo Canet i Andrea Oliver.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here