Alzira posa en marxa diverses ajudes a autònoms i pimes

0
360
Diego Gómez, Iván Martinez i Jesús Casanova
Diego Gómez, Iván Martinez i Jesús Casanova

IMG_9248

L’Ajuntament d’Alzira col·labora amb el Focus Innova PIME i posa en marxa diverses ajudes a autònoms i xicotetes empreses

L’Ajuntament d’Alzira ha anunciat en les instal·lacions d’IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira) les activitats i mesures que s’han posat en marxa en suport dels emprenedors i xicotetes empreses. Per un costat, l’Ajuntament d’Alzira ha col·laborat amb el Focus Innova PIME i, d’un altre, s’han anunciat les ajudes als nous negocis i les noves empreses que s’hagen instal·lat en la ciutat i les bases dels premis IDEA Coworking  Alzira 2015. En aquesta presentació han estat presents Jesús Casanova, director del CEEI de València, Diego Gómez, alcalde d’Alzira, i Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, així com Isabel Aguilar, regidora de Comerç i Turisme.

L’Ajuntament d’Alzira serà una de les entitats que col·laborarà en el Focus Innova PIME, la trobada basada en la innovació per a emprenedors i xicotetes empreses. Aquestes accions, que desenvolupen l’IVACE (l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) i el CEEI de València (Centre Europeu d’Empreses Innovadores), tenen com un dels seus principals objectius el suport a la innovació i el finançament europeu, així com reindustrialitzar el sector productiu valencià.

Jesús Casanova, director del CEEI de València, ha presentat el Focus Innova PIME. El 4 de novembre es realitzarà una de les principals jornades que es realitzen al País Valencià sobre innovació i suport als emprenedors, que tindran com a seu el Palau de la Música, el Palau de Congressos i el Centre de Turisme de València. A més a més, la trobada Enreda’t Alzira 2015 del passat mes de setembre s’ha emmarcat dins de les activitats del Focus Innova PIME. L’Ajuntament d’Alzira facilitarà dos autobusos per al desplaçament de les persones inscrites, així com s’oferirà en IDEA tota la informació a empreses i particulars interessats.

Programa Emprén

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha destacat que l’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa les ajudes a autònoms que s’hagen donat d’alta durant l’últim any, com a ajuda a les xicotetes empreses i el comerç local. El programa Emprén estarà dotat amb més de 23.000 euros per a arribar a 40 beneficiàries o beneficaris.

D’igual manera, I. Martínez ha informat que des d’IDEA organitzarà, juntament amb GC Coworking Alzira, els premis IDEA Coworking Alzira 2015, que consistirà en dos primers premis que gaudiran de 6 mesos d’un espai coworking i dos segons, durant un mes de durada.

 Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here