Excursionistes en bici reivindicaran la restauració íntegra del Pont de Fortaleny

0
308

PONT de Fortaleny 1Associacions i particulars de la Ribera esmorzarem el dissabte dia 24 vora riu, junt al pont. Col·lectius i persones de Sueca, Riola, Llaurí, Fortaleny, Corbera, Alzira i altres municipis de la comarca han organitzat excursions en bicicleta que confluiran a les 10:30 hores al terme de Fortaleny, per la zona del pont que volem es restaure de manera íntegra. També acudirà el grup Sketchcrawl Valencia. L’Sketchcrawl és una iniciativa que consisteix en una eixida simultània en diverses ciutats del món per a dibuixar en grup. Els dibuixos es comparteixen en un blog a la xarxa i es comenten a un fòrum.

La Ribera en Bici eixiran a les 9:00 hores de la Plaça Major d’Alzira. Aniran, sense preses, pels camins rurals i la mota, vora riu. El Voluntariat Mediambiental de Corbera (VMC) es reuniran a les 9 hores en les escoles velles, en la carretera. Aniran a agrupar-se amb Amics de la Muntanya de Llauri (AMLL) i faran la ruta pels camins rurals. L’Associació Muntanyeta dels Sants, com els altres col·lectius esmentats, també acudiran en bicicleta. Partiran a les 9:30 hores des de la Plaça de l’Ajuntament de Sueca. També des de la capital de la Ribera Baixa eixirà altre grup que acudirà al pont per Riola, vora riu. El cantautor Toni de l’Hostal ha anunciat que intervindrà al migdia.

Els organitzadors d’aquesta matinal lúdica han demanat els participants que respecten els camps i els horts així com que tenen la intenció de no deixar restes de papers, ni plàstics en eixe bell espai. Al mateix temps adverteixen de que cadascú es fa responsable de la seua pròpia seguretat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here