Alzira entrega els primers horts comunitaris a les ONG locals Afaradem i Norte Perdido

0
656
L'alcalde Diego Gómez amb membres d'Afaradem i Norte Perdido
L’alcalde Diego Gómez amb membres d’Afaradem i Norte Perdido

IMG_9167 IMG_9172

Una de les parcel.les entregades
Una de les parcel.les entregades

Les ONG d’Alzira Afaradem i Norte Perdido gaudiran dels primers horts comunitaris en ser-los entregat hui les respectives claus per l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Medi Ambient Pep Carreres. Les altres sis parcel.les situades a l’Hort de Redal seran entregades, pròximament, a aturats i jubilats.

Mercedes Talens, presidenta d’Afaradem avançava que els components de la seu entitat culvitaran «verdures i flors» que seviran per al taller de cuina que funciona en esta entitat benéfica.

Mentre que Norte Perdido beneficiará les 37 famílies acollides a esta ONG que, segons la seua secretària, Alicia Moltó que «els farà molt bé pel que fa a la seua relació social en tindre una ocupació».

Carreres ha resaltat que tots els cultius seran ecològics i que les persoens afectades rebran cursos d’agricultura ecològica.

L’ajuntament d’Alzira ampliarà els horts comunitaris en una parcel.la municipial situada a la Muntanyeta totalitzant al voltant de 3 hectàrees dstinades a esta tasca social. Una activitat per a la que el govern local pretén aconseguir «líniies de finançament» tant de la UE como de les administracions autonòmica i provincial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here