L’Alzira topeta amb el porter de l’Elx Ilicitano (0-1) en la final de la Copa Federació

0
404

IMG_9138IMG_9132IMG_9123La UD Alzira ha perdut l’encontre d’anada de la final de la Copa Federació disputat esta nit al Suñer Picó davant l’Elx Ilicitano per un solitari gol de Molina al minut 5. Els blaugranes han merescut un millor resultat pel seu joc i per les nombroses ocasions en la segona part però l’inspirat guardameta visitant Juan Carlos els ha deixat amb poques possibilitats de guanyar esta competició.

Semblava que la pólvora local s’havia esgotat en la traca quilomètrica del passat diumenge perquè en el segon temps contabilitzem al meny mitja dotzena de bones ocasions; en el 58 FraIMG_9115n Giménez, en el 68 Luis Garcia, en el 72 Kike, en el 76 l’eixida del porter ilicità desbaratà el xut de Gisbert, en el 77, Juan Carlos loi fei una paradó a Grangi i la última la tingué Grande en el 90 que de nou es topetà amb el millor jugador del partit.

Però els alumnes de Dani Ponz malbarataren quai tota la primera part en la que jugaren molt eIMG_9081ndarrerits deixant el centre del camp per als franjiverts que aprofitaren un despiste de la defensa local per anotar l’únic gol del partit al minut 5.

UD Alzira: Castanyer, Quique, Mallol (Chuso, m. 60), Ducó (Palomares, m. 45), Fran Giménez, Camarasa, Luis García, Borja, Brian, Gisbert, Mauro (David Grande, m. 70).

Elx Ilicitano: José Carlos, Palao, Xavi Olmos, Fran, Rubén, Jorge (Paul, m. 80’), Juanra, Rodenas (Primi, m. 68’), Rubio (Nuha, m. 60), Molina, Kilian.

Gols: 0-1. m. 5: Molina.

Àrbitre: Rubén García. Amonestà a Gisbert, Brian, David, Fran i Chuso de la UD Alzira, i a Molina del Elx Ilicitano.

Poc més de 200 espectadors assistiren a l’encontre d’anada de la final de la Copa Federació disputat en el Suñer Picó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here