Bromera cedix a la Biblioteca d’Alzira 200 títols de la col.lecció El Micalet Gal.làctic

0
342

animació lectora famíliesInauguració del racó d’El Micalet Galàctic i sessions d’Animació Lectora en la Biblioteca Municipal d’Alzira
El divendres 13 de novembre es lliuraran els Premis Literaris Ciutat d’Alzira i prèviament a esta destacada data hi ha una sèrie d’activitats ressenyables.
Una de les novetats d’enguany és la realització de la primera sessió d’Animació Lectora que tindrà lloc a les 11 del matí del dissabte 24 d’octubre, en la Biblioteca Municipal. Esta sessió està destinada a mares, pares i fills, encara que hi haurà una segona sessió dimecres 28 d’octubre, a les 18 hores, dedicada a mares i pares.
Participarà, com a expert i conductor de les sessions, Josep Antoni Fluixà, de la Fundació Bromera.
Abans de la sessió d’Animació Lectora Fluixà inaugurarà el racó d’El Micalet Galàctic amb la donació, per part d’Edicions Bromera, dels 200 títols d’esta col·lecció.
Aida Ginestar, regidora de Cultura, agraïx a Bromera la seua implicació en el món cultural de la nostra ciutat, alhora que anima a tots a disfrutar del nou espai de la Biblioteca Municipal, el d’El Micalet Galàctic. Per la seua banda José Grau, com a regidor d’Educació i Infància, anima a tots, tant mares, pares com a menuts, a participar en estes sessions que ajudaran a diverses generacions a unir-se per la passió de la lectura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here