El Festival de Bandes de Carlet ha celebrat la seua XXXVII edició

0
388

Carlet Festival Bandes 15Carlet celebrava dissabte el XXXVII Festival de Bandes de Música Ciutat de Carlet, un acte ja consolidat pel qual han passat nombroses formacions de gran qualitat musical.

Esta edició ha estat organitzada per l’Agrupació Musical L’Artística i ha comptat amb la participació de l’Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo, la Societat Unió Musical de Carlet i la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical l’Artística de Carlet.

Va obrir l’acte la banda invitada, l’Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo, dirigida per José Enrique Martínez Esteve, que va interpretar la simfonia Entornos d’Armando Blanquer i Music of the Spheres de Philip Sparke.

Va continuar la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical de Carlet, dirigida per Beatriz Fernández, amb el pasdoble Carmesina de Manuel Morales i Variazioni sinfoniche su “Non potho reposare” de Hardy Mertens.

Va tancar l’acte la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical L’Artística de Carlet, dirigida per Fernando Hernández, que va interpretar el pasdoble Centenari musical de Ramón García i El senyor dels anells de Johan de Meij. Fora de programa, i aprofitant que es trobava present, el mestre José Miguel Micó va ser convidat a dirigir la banda de l’Artística en la interpretació del pasdoble titulat precisament Mestre Micó. A continuació l’Agrupació Musical L’Artística donà un detall commemoratiu del festival a les bandes participants, una escultura de Jaume Espí. L’alcaldessa, M. Josep Ortega, concloïa l’acte dirigint unes paraules als presents.

Este festival anual, que cada any organitza una agrupació musical local, ha estat patrocinat per l’Ajuntament de Carlet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here