Alzira retorna part de la paga extra retallada el 2012 als treballadors municipals

0
228

L’Ajuntament d’Alzira, tal i com es va comprometre amb els representants de les treballadores i treballadors públics, retornarà fins el 50% de la paga extra abans de finalitzar l’any, una retallada realitzada pel govern central el 2012. L’import total suposarà una suma de 119.000 euros, que se sumaran a la part proporcional que l’Ajuntament ja va haver de tornar anteriorment. L’altre 50% serà retornat el 2016. En el ple extraordinari del pròxim dimecres, dia 21, es dotarà de l’assignació pressupostària suficient.

Mesura injusta

Per a Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: “l’Ajuntament d’Alzira dóna així compliment a una mesura injusta aprovada el seu dia pel govern central, que feia recaure com a responsables de la crisi econòmica a les treballadores i treballadors. D’igual manera, s’han restablert els dies de vacances que també es varen retallar. Des del màxim diàleg, des de l’equip de govern tractarà d’anar restablint els drets de les treballadores i treballadors públics que s’han anat perdent al llarg dels últims anys.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here