Carcaixent i Eeklo a favor de la Europa dels pobles i en contra de la de les desigualtats

2
348
L'alcalde d'Eeklo i de Carcaixent sellen l'agermanament
L’alcalde d’Eeklo i de Carcaixent sellen l’agermanament

IMG_8840 IMG_8842 IMG_8848 IMG_8851

IMG_8826

Els alcaldes de Carcaixent, Paco Salom i de la ciutat belga d’Eeklo Koen Loete apostaren per construir la «Europa dels pobles» i per rebutjar la de les «desigualtats» en l’acte d’agermanament celebrat el passat dissabte a l’auditori de les Dominiques.

Salom va reclamar la col.laboració de tota la societat local; «aquest lligam sols tindrà sentit amb la implicació de tota Carcaixent» i afegí «entre tots i totes hem de construir l’autèntica Europa dels pobles».

Per la seua part Loete mostrà la seua especial satisfacció per «oficialitzar l’amistat» entre tots dos pobles europeus i anima a fer «intercanvis» entre Carcaixent i Eeklo per «ajudar a construir una Europa més viva».També va anunciar que ja s’havien iniciat les primeres converses per crear projectes comuns en matèria d’educació, esport i economia com, per exemple, l’exportació de mandarines per a la festivitat belga de Sant Nicolau.

A l’acte va assistir l’eurodiputat Jordi Sebastià qui va incidir en que «Europa es construeix des dels pobles, que és el que dona sentit a la Unió Europea». Una UE que en la seua opinió ha d’estar destinada a «compartir projectes i evitar conflictes».

2 Comentarios

  1. Mira si el nuevo gobierno de Carcaixent cree en los hermanamientos, que dejó que el acto de hermanamiento y la carrera del cáncer coincidieran (no había en el acto de hermanamiento más de 20 personas de Carcaixent).
    Todo palabrerío del sr. Salom (que continúa desde con su particular síndrome de Moncloa).
    Eso sí, viajecitos a costa del erario público que no falten.

  2. Vosaltres aneu putejant el nou Govern Municipal del Bloc amb aquestos comentaris i acabaran de passar-nos la poca informació que ens passen darrerament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here