Alzira recupera la falla del Penalet i tornarà a plantar 35 monuments grans

1
582

Falla Penalet standardUn grup de joves, la majoria fallers d’altres comissions d’Alzira, rescatarà enguany la falla del Penalet que deixà de plantar monument l’exercici 2011. El Penalet estava a punt de ser eliminada definitivament per la Junta Local Fallera donat que en 2016 complia el termini màxim que contemplen els estatuts després de fer ara quatre anys de no poder fer falla.

El que sí perdrà esta comissió és l’antiguitat, va ser fundada l’any 1986, i serà la última en desfilar. En canvi passarà directament a la segona secció en estar ocupades les places previstes per a la 3ª i la 4ª segons ha explicat a Riberaexpress el president de la JLF, Vicent Muñoz.

Sembla que els components de la nova Penalet tenen molt avançada esta iniciativa i que la seua recuperació podria oficialitzar-se el pròxim dilluns durant la reunió dels presidents de les 34 comissions falleres. Així la segona potencia mundial en falles recupera, quatre anys després, la xifra màxima de monuments grans plantats en la seua llarga història.

D’altra banda la JLF està a punt de rebre l’estudi encarregat a distints especialistes sobre l’impacte econòmic que tenen  les falles d’Alzira en l’economia local. Muñoz avançà que la xifra abasta els 7 milions d’euros el passat dissabte durant la proclamació de les noves falleres majors, Laura Gomar i Almudena Molina.

1 Comentario

  1. No s’ adoneu que en la punyetera frase «segon potència mundial» fem ridícul?, pel que fa la notícia, felicite Penalet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here