Alzira inaugura dimecres les XVI Jornades d’Innovació Educativa

0
268

jornades innovació edu 15Les jornades educatives apleguen a la XVI edició i giraran en torn a la «Intel·ligència Executiva, Neurodidàctica i Reduvolution.  S’inauguren a les  17:30 hores, en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, i és la pedagoga i escriptora Carmen Pellicer l’encarregada d’impartir la conferència «Com entrenar les funcions executives de la intel·ligència a l’aula?».

La segona jornada tindrà lloc el dilluns 26 d’octubre, de nou el saló d’actes de la Casa de la Cultura que, a les 17:30 hores, acollirà una altra conferència, «Neurodidàctica en l’aula: de la teoria a la pràctica»,  a càrrec de Jesús C. Guillem, astrofísic.

La tercera i última jornada serà el dilluns 2 de novembre, en el mateix marc, i on a les 17:30 hores Andrea de Pascual, professora i investigadora de la Universitat Complutense de Madrid, oferirà la conferència titulada «La Pedagogia Sexy o com aplicar la reduvolution a l’aula».

Les jornades estan organitzades per la Generalitat Valenciana i pel CEFIRE de Xàtiva i hi col·laboren l’Ajuntament d’Alzira i Fundació Bromera.

José Grau, regidor d’Educació d’Alzira, anima tots els docents a participar i els recorda que cal inscriure’s en la pàgina web del Cefire de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here