5.000 persones visitaren a Algemesí la III Mostra Turística i Comercial

0
365

algemesí mostra turis FedalAlgemesí ha acollit la tercera edició de la Mostra Turística i Comercial de la Ribera. Fonts de l’organització han destacat que aquest cap de setmana han passat pel Centre Polivalent Verge de la Salut al voltant de 5.000 persones.

Segons la presidenta d’ACSA, Rosa Esquer, “tant el Trenet turístic pels carrers de la ciutat com el carro han ajudat a incrementar les visites al Museu de la Festa durant el cap de setmana, mentre que els comerciants han experimentat un nou espai on mostrar els seus productes”.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, hi ha assenyalat que la Diputació apostarà per projectes comarcals i supracomarcals i ha apuntat que “el turisme lligat al comerç local pot ser una fórmula atractiva i eficaç per a reactivar l’economia comarcal”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç i Turisme d’Algemesí, Palma Egido, ha destacat el treball de les entitats comercials Fedalcis i Acsa en l’organització de l’esdeveniment, així com al Museu Valencià de la Festa que ha participat activament en mostrar el patrimoni cultural algemesinenc. “Aquesta mostra ha sigut un bon aparador per a promocionar el xicotet comerç i el turisme de la comarca”, ha indicat la regidora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here