15 joves qualificats inicien a Alzira el nou Pla d’Ocupació

0
427

Pla Joves Qualificats alzira 15La pasada setmana s’incorporaren 15 jóvens a diversos departaments de l’Ajuntament d’Alzira en el Pla d’Ocupació de Jóvens Qualificats, el qual va dirigit a aquelles/s jóvens amb formació acadèmica, però que manquen d’experiència laboral.

Aquest pla té com a objectiu principal contribuir al fet que eixe col·lectiu, amb dificultats per a trobar treball, tinga un acostament al mercat laboral a través de la realització de Pràctiques No Laborals en els diferents departaments de l’Ajuntament. Gràcies a això, s’han contractat 15 persones jóvens aturades d’Alzira, inscrites en l’oficina d’Ocupació SERVEF i amb una titulació oficial universitària o titulació de formació professional de grau mitjà o superior.

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha declarat que «gràcies a aquest Pla d’Ocupació s’han pogut contractar a 15 joves qualificats de la nostra ciutat. Des de l’Ajuntament d’Alzira hem situat des del primer minut l’ocupació com una de les prioritats i continuarem avançant per aquest camí.»

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here