La televisió és «imprescindible» per fomentar el valencià i els escriptors valencians

1
265
Diego Gómez, Jesús Figuerola, Josep A. Fluixà i Beatriu Tortosa
Diego Gómez, Jesús Figuerola, Josep A. Fluixà i Beatriu Tortosa
Josep Gregori
La primera conferència va crear una gran expectació
Josep Gregori
Josep Gregori

«El futur del valencià i el pla lector» ha estat la temàtica de la primera conferència de les organitzades al voltant dels Premis Ciutat d’Alzira en la que l’alcalde Diego Gómez ha sustituït el conseller de Cultura Vicent Marzà que va escusar la seua ausència.

Diego Gómez, Jesús Figuerola i Josep A. Fluixà, amb la moderadora Beatriu Tortosa, coincidiren, anit a la Casa de la Cultura, amb la necessitat «imprescindible» d’una televisió valenciana per «fomentar i divulgar la lectura en valencià i els escriptors valencians».

El gerent d’Edicions Bromera Josep Gregori va fer palés que el sopar de la vetlada dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira d’enguany «ha creat més espectatives que mai» davant l’anunciada assistència del president de la Generalitat i de distints consellers, així com del rector de la Universitat de València.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here