Alzira acollirà en novembre una reunió de l’AVL

0
284
D. Gómez, R. Ferrer i L. Giménez
D. Gómez, R. Ferrer i L. Giménez

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Ajuntament d’Alzira intensificaran les seues relacions, fruit del conveni firmat per l’anterior Corporació municipal. Ahir dijous 15 d’octubre l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el tècnic del Servei de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament, Leo Giménez, es van reunir a la seu de l’AVL amb Ramon Ferrer, president de la institució normativa, per a tractar esta qüestió i concretar un calendari d’activitats. Amb esta finalitat, Ferrer ha avançat que la Junta de Govern de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua celebrarà el mes que ve una reunió de treball a l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here