Nit de rock i gastronomia en el 9 d’Octubre de l’Alcúdia

0
449

Alcudia Jaume I llorerCorones de llorer a Jaume I, rock i paelles per al Dia del País Valencià

Amb motiu de la festivitat del nou d’octubre l’Ajuntament de l’Alcúdia ha programat un seguit d’actes, alguns tradicionals com la Festa de les Paelles i altres nous d’aquest any com ara la nit de rock al recinte de l’Àgora Jove.

El dia 9 d’octubre s’encetarà amb els clàssics 9 trons de carcassa que donaran pas a una jornada festiva que tindrà el seu plat fort en la Festa de les Paelles, que enguany arriba a la seua 36 edició. Aquesta xifra evidencia el bon acolliment d’una proposta que en aquesta edició es trasllada a l’avinguda Comte del Serrallo. L’Ajuntament, com ve sent habitual, ofereix a tots els veïns i veïnes que desitgen participar un avio per a confeccionar una paella per a 10 persones, incloent beguda, al preu de 25€. Les paelles es cuinaran en els espais habilitats a l’efecte en una festa que també inclourà disco-mòbil i que comptarà amb la col·laboració de la colla de festers del 2017.

 Però els actes no es limitaran sols al dia 9. El dia 8 de matí els escolars de 6é de primària de l’Alcúdia realitzaran la tradicional ofrena de corones de llorer als carrers Jaume I i 9 d’octubre, en una cercavila en la qual els acompanyarà la Colla la Rosca, el grup local de tabals i dolçaines.

 La nit del dia 8 ens durà la gran novetat d’enguany, la Nit de Rock que tindrà lloc a l’Àgora i en la que participaran grups de rock local. La major part d’aquests grups tenen el seu local d’assaig en la mateixa Àgora Jove, en uns espais que l’Ajuntament té habilitats a l’efecte seguint la tradició d’ajudar a les noves bandes que s’inicia en la dècada dels 80 amb els primers locals ubicats als soterranis de la Casa de la Cultura.

Els actes programats per al 9 d’octubre es complementen amb les activitats previstes amb motiu de la Fira Gastronòmica, s’inaugurarà el dia 8, a les 20 hores i estarà oberta fins el dilluns 12 d’octubre a les 22 hores. També els veïns del carrer 9 d’octubre han organitzat els habituals sopars i dinars al carrer per al dia 9 i el veïnat del carrer Cura Muñoz, antigament anomenat de la Verge del Pilar, han organitzat un seguit d’actes per al dia 12.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here