Marga Pau i Irene Oliver falleres majors de Av. Josep Pau d’Alzira

0
595

Falla J. Pau FM 16El passat dissabte 3 d’octubre va tindre lloc el nomenament oficial de les Falleres Majors de la Falla Av. Josep Pau per a l’exercici 2016, designació que enguany recau, com a Fallera Major Infantil en la xiqueta IRENE OLIVER SABATER, i com Fallera Major en la senyoreta MARGA PAU CARBONELL.

Un nombrós grup de fallers i falleres de la comissió, encapçalats per VÍCTOR VILLALBA PELLICER, President, i VÍCTOR VILLALBA BELDA, President Infantil, es desplaçaren al llarg de la vesprada als domicilis familiars de les afortunades joves, sent rebuts per les mateixes, acompanyades dels seus pares, com mana la tradició, i de tot un seguici de familiars i amistats que ens feren l’honor d’acompanyar la comissió en els compliments.

 També comptàrem per primera vegada en aquest acte amb la Xaranga El Pito del Sereno, que ens delectà amb el seu repertori, al qual acaben d’incorporar el nostre himne. Entre nomenament i nomenament, realitzàrem un xicotet passacarrer pel barri de la nostra falla. Igualment, com cada any, aprofitàrem l’avinentesa de l’acte per realitzar les tradicionals fotos de grup de la comissió, que serviran per a il·lustrar una vegada més les pàgines centrals del nostre llibret.

 En finalitzar els actes protocol·laris, i per cortesia de les famílies, ens dirigírem a la sala La Masia on poguérem gaudir d’un vi d’honor, sopar, oferit per les famílies de les nostres representants i ball amb discomóbil  fins  a la matinada.

Brindem per l’any inoblidable que ens espera a tots i per la felicitat de les dues joves que representaran la Falla Av. Josep Pau, després de la seua proclamació oficial en els actes de Presentació i Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here