Gastronomia sobre rodes el pont del 9 d’Octubre a Alzira

0
347

Del 9 al 12 d’octubre Alzira Street Food Market primer mercat gastronòmada
El pont d’Octubre es presenta ple d’actes en la nostra ciutat. Una de les iniciatives innovadores és el primer mercat de foodtrucks en la plaça de la Generalitat.
Al voltant d’esta fira, en la qual la gastronomia serà la protagonista, hi haurà altres activitats complementàries tals com, actuacions musicals, animació infantil, actuació d’una xaranga i la possibilitat de ballar a ritme de swing, entre altres ritmes.
El mercat gastronòmada serà inaugurat el divendres 9 d’Octubre, a les dotze del migdia i estarà obert fins la nit del dilluns, dia 12.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, ha volgut explicar que «l’objectiu del mercat és unir la cultura gastronòmica en un espai públic, obert, i amb l’aspiració de convertir-se en una autèntica festa popular».
El «Street food» esta format per camions, furgonetes, caravanes, envelats i carrets de foodtrucks amb estètica vintage, que oferixen una ampla oferta gastronòmica de qualitat.
«És la tendència gastronFira Gastronòmadaòmica del moment, s’ha fet popular gràcies a la xicoteta pantalla que ha emés el programa «Cocineros al volante», de fet alguns dels participants del programa van a estar a Alzira com Rolling Caravan i Café Racer», ha destacat Aguilar.
Este tipus de mercat que ja ha tingut molt bona acollida en ciutats com Madrid o València, recala este cap de setmana a Alzira «és una de les moltes activitats per al pont del 9 d’Octubre i esperem que tinga una molt bona acollida, ja que és totalment nou en la nostra ciutat», segons la regidora de Festes.
Pizza, truites, cuina mallorquina, hot dogs, són només algunes de les propostes culinàries per a este cap de setmana a Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here