Beatriu López i Carla Campillo proclamades falleres majors d’Algemesí

0
362

La ciutat d’Algemesí ja ha proclamat les falleres majors de la ciutat i a les seues respectives corts d’honor. Beatriu López Bonache i Carla Campillo Maravilla seran les encarregades de representar la ciutat d’Algemesí en l’exercici faller de l’any 2015-2016.

L’acte de proclamació va Algemesi proclamació FFMM 16tindre lloc en el Teatre Municipal on van acudir totes les comissions falleres de la ciutat, la Junta local Fallera, presidida per Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí. També hi van estar presents Tania Gascó i Paula Clari, falleres majors de la ciutat de l’exercici faller anterior, que es van acomiadar del seu regnat durant la proclamació.

La nova fallera major infantil d’Algemesí, Carla Campillo Maravilla, va indicar en el seu discurs que espera un any intens i inigualable, ple de sorpreses i emocions. La jove té 13 anys i pertany a la falla Tres Moreres.

Per la seua banda, la nova fallera major d’Algemesí, Beatriu López Bonache, ha assenyalat que és un orgull ser la màxima representant de la ciutat i que espera poder gaudir de tots els actes festius junt amb la resta de comissions falleres de la ciutat. També va reconéixer que es tracta d’un càrrec de molta responsabilitat, però espera animar al món faller d’Algemesí a seguir endavant. Beatriu López té 21 anys i procedeix de la falla plaça Cabanilles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here