Diego Gómez: «Alzira recupera el 9 d’Octubre i l’impuls cultural que li pertoca»

0
647

Diada Rei Jaume IMonolit a Jaume I a la Plaça de la Constitució

Els treballs del mural d'Estellés es troben prou avançats
Els treballs del mural d’Estellés es troben prou avançats

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha manifestat hui als mitjans de comunicació que la capital de la comarca «recupera enguany la celebració del 9 d’Octubre i ha de recuperar l’impuls cultural que li pertoca».

Així ha unit els actes organitzats amb motiu de  la Setmana Estellés amb els del 9 d’Octubre, data en la que destaca un acte institucional i el concert en el que intervindran La Gossa Sorda, Txarango, Offbeaters i La Fúmiga i per als que ja s’han venut més de 3.000 entrades.

Pel que fa a l’acte institucional els portaveus municipals ficaran una corona de llorer en el monolit a Jaume I de la Plaça de la Constitució i faran uns breus parlaments amb motiu de la Diada dels Valencians.

En el sopar del 8 d’octubre que rendirà homenatge a Vicent Andrés Estellés, el seus familiars assistirans al mateix i al recital poètic i les actuacions d’Ona Nua i Joan Amèric que tindran lloc a continuació.

«Poc a poc ficarem Alzira al nivell cultural que li pertoca» assegurà la primera autoritat local, després la presentació dels XXVII Premis Literaris Ciutat d’Alzira realitzada a la Biblioteca Municipal.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here