Alzira comença les reparacions dels camins rurals pel de la Solana a la Casella

0
366

cami rural alzira repararLes obres de reparació de camins agraris han començat al camí de la Solana de la Casella. El conjunt d’actuacions a diversos camins s’allargarà durant quatre mesos, i la millora d’estos es farà amb la intenció d’ocasionar les mínimes ingerències per al desenvolupament de les activitats al terme.
La Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient ha aprovat la relació d’obres per a pal·liar els danys ocasionats a conseqüència de les pluges torrencials, ocorregudes entre els dies 22 i 25 de març de 2015 al terme municipal d’Alzira. Les reparacions, que compten amb un pressupost de 278.641€, es centraran als següents camins: Cara-sol de la Casella, Eixavegó, Racó de Ràfol, de la Tia Pepa, de Patxorra, travessia Hort de Bru, barranc de la Rabosa, Cova de les Meravelles, Alborxí, les Basses i Maranyent. Els treballs estan encomanats a l’ens instrumental Empresa de Transformación Agraria, S.A. (TRAGSA).
Des de l’Ajuntament d’Alzira preguem la col·laboració i comprensió de tots els propietaris i usuaris.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here