Els empresaris i les autoritats locals destaquen l’evolució «molt positiva» d’Alzira Oberta

0
440
La Fira Alzira Oberta ahir per la vesprada
La Fira Alzira Oberta ahir per la vesprada

IMG_7848

Tant el president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) José Villalba com l’alcalde Diego Gómez i la regidora de Comerç Isabel Aguilar han resaltat «l’evolució positiva» d’Alzira Oberta que al cap de set anys és «més atractiva que mai» amb la incorporació del sector de l’automòbil durant la inauguració d’esta mostra que arrib

Les autoritats locals i empresarials amb el Director General de Comerç
Les autoritats locals i empresarials amb el Director General de Comerç

a a la sèptima edició.

Villalba assegura que té «un important impacte econòmic» al temps que convida a la resta de municipis a vindre a comprar a València

La zona gastronòmica es va omplir anit de gom a gom
La zona gastronòmica es va omplir anit de gom a gom

  perquè «a Alzira tenim de tot». El màxim dirigent empresarial ha aprofitat la presència dels mitjans de comunicació per reclamar «una major peatonalització del centre de la ciutat» així com la conexió amb l’AP-7, reivindicació ja històrica dels empresaris locals.

Per la seua part el director general de Comerç Natxo Costa s’ha compromés en «donar suport» al comerç valencià en considerar que «aporten un model de ciutat més viu» i ha destacat la «gran oferta» i el «dinamisme» d’esta fira.

Gómez ha destacat «l’empenta important» que enguany ha rebut esta fira iniciada per l’anterior corporació i s’ha mostrat convençut que la sèptima edició «serà un èxit». Mentre Aguilar feia menció a la incorporació de la fira de l’Automòbil el caràcter «solidari» de la mostra i el «plus» que suposa per a la fira la coincidència amb la celebració dels Moros i Cristians de la Vila.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here