Alzira prioritza davant la Generalitat la construcció del col.lector del camí de l’Arena

1
485
Mapa col.lector que evitarà les inundacions a les Basses
Mapa col.lector que evitarà les inundacions a les Basses
Carrer de les Basses inundat
Carrer de les Basses inundat

L’Ajuntament d’Alzira prioritza en la Conselleria la construcció del col·lector del camí de l’Arena abans que el desdoblament de l’avinguda de la Ribera

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’han reunit amb el director general d’Obres Públiques i Transport, Carlos Domingo, i amb el subsecretari d’Obres Públiques, Francesc Signes.
L’alcalde ha reiterat l’acord, de l’actual equip de govern, d’oposar-se al desdoblament d’un tram de l’avinguda de la Ribera, de fet des de la Conselleria han reconegut que el pas de 12.000 vehicles al dia per eixe vial no comporta en l’actualitat cap problema de trànsit.

Inundacions a les Basses
Damunt de la taula se’ls ha deixat als responsables de la Conselleria la possibilitat de canviar la partida pressupostària a un altre projecte molt més necessari per a la ciutat, com és la construcció del col·lector del camí de l’Arena, i que suposaria acabar amb el problema de les inundacions en el barri de les Basses i els seus voltants cada vegada que plou més del degut.
L’Ajuntament no pot assumir 1.600.000 euros que suposa fer front a esta infraestructura, però, conscients de la seua importància, han demanat a la Conselleria l’estudi per tal de portar avant eixe projecte. Els responsables han sigut clars en afirmar que «A mig termini es pot anar planificant les necessitats que argumenten els ajuntaments», cosa que deixa la porta oberta que esta obra del col·lector del camí de l’Arena puga portar-se avant al llarg d’esta legislatura.
Tant l’alcalde com el regidor de Gestió Urbanística han coincidit que es continuarà perseverant en la Conselleria per tal que esta obra s’acabe realitzant.

1 Comentario

  1. Ya era hora de que alguien se tomara en serio este tema tan importante para Alzira y los alzireños y en especial para las personas que viven en los barrios afectados. A ver si esta vez este mal sueño de tantos años de incompetencias termina de una vez. Saludos, ánimo y adelante.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here