Alzira neteja els desaigües de la carretera CV-572 Alzira-Carcaixent

0
419

Neteja Ctra Alzira-carcaixentL’Ajuntament d’Alzira neteja els desaigües de la carretera CV-572 Alzira-Carcaixent i sol·licita a la Generalitat que es preocupe de mantindre esta zona perquè és competència seua

Davant de les continues queixes i denúncies respecte al manteniment i neteja de l’Avinguda de la Ribera, en el tram corresponent a la ciutat d’Alzira, s’ha procedit a la seua neteja, per part de l’Ajuntament d’Alzira; encara que este problema hauria d’haver sigut solucionat pels Servicis Territorials de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori -entitat a la qual correspon la titularitat de la Carretera- i per tant, el seu manteniment.
Des de fa uns dies l’Ajuntament d’Alzira està duent a terme, pels seus propis mitjans, la neteja i desbrossament de l’Avinguda de la Ribera, utilitzada pels veïns d’Alzira per a caminar, patinar o circular amb bicicleta, suportant l’esforç econòmic que això comporta el propi ajuntament.
L’equip de govern presentarà en el pròxim Ple una proposta per tal que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, concretament l’Àrea de Carreteres, efectue el pagament a l’Ajuntament de les despeses que ha tingut netejant i desbrossant la zona referida i que és de la seua competència.
L’Ajuntament d’Alzira, també sol·licitarà a l’Àrea de Carreteres de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que faça el manteniment i neteja, amb caràcter periòdic, de la zona, en el seu marge dret, en sentit Alzira-Carcaixent, i evitar que torne a produir-se la situació de deixadesa i brutícia que ha provocat que l’Ajuntament, amb caràcter urgent, haja hagut d’actuar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here