L’Associació Empresarial Alzira considera «Enréda’t» una «finestra» per als emprenedors

0
379
Pedro Andrés, Jesús Casanova, Diego Gómez i Ivan Martinez
Pedro Andrés, Jesús Casanova, Diego Gómez i Ivan Martinez

El president de l’Associació Empresarial Alzira, José Villalba, considera que l’encontre celebrat hui a Alzira en la II edició d’Enréda’t és «mol posistiu» perquè suposa «una finestra per als emprenedors de la comarca». Les 29 entitats que han participat en este event, així com l’Ajuntament d’Alzira s’han mostrat «molts satisfets» davant la inscripció 467 persones davant les 330 inscrites fa dos anys.

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez, elogiava este encontre perquè repercutirà en «donar eixides a la desocupació i ha destacat els tres sectors més afectats per la crisi econòmica com els joves. els majors de 45 anys i els autponoms. Gómez ha afegit que l’Ajuntament d’Alzira «sempre donarà suport a este tipus d’iniciatives».

En el mateix claustre envoltat dels stands montats al claustre de la Casa de la Cultura, el dirigent de CEI València, Jesús Casanova destacava, a preguntes dels mitjans de comunicació que «els bancs han obert la mà i cada vegada donen més crédits, especialment l’ICO a les pimes. Casanova ha resaltat que el mig miler d’assistents han conegut les últimes tendències i tecnologies.

Una de les assistents la subdirectora de l’institut de formació professional Luis Suñer no ha dubtat en qualificar l’event com «molt interesant», en considerar que «facilita el contacte entre l’oferta i la demanda» i perquè «el participants poden aprendre com aplicar les noves tecnologies en les seues empreses».

El propi responsable de l’area municipal de Promoció Econòmica, Ivan Martinez, és  mostrava especialment satisfet perquè «s’han omplit els 8 talleres organitzats amb una presència d’empresaris i emprenedors que ha superat totes les espectatives».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here