Poesia, música i gastronomia en el III Festival Invers de Carcaixent

0
427

carcaixent INVERS 15El cap de setmana del 25 al 27 de setembre se celebra a Carcaixent el III Festival Invers de poesia, música i gastronomia. Per tercer any consecutiu la ciutat de Carcaixent acull Invers, una proposta cultural que tracta de maridar poesia, música i gastronomia d’una manera ben original. En paraules dels organitzadors: Volem treure la poesia dels llibres i mostrar-la a qualsevol que s’aprope a les activitats que oferim.

Cercavila

Entre les propostes hi ha el Cercaversos, l’activitat estrella del Festival, una cercavila per al 26 de setembre on es combina les tapes amb els poetes convidats que vénen de tot el territori per recitar, conduits pel periodista Emili Piera. Destaca la presència de Pere Bessó, Teresa Pascual o Antoni Albalat entre els poetes de la cercavila. L’Encantaments, un concert de cantautors valencians per al 27 de vesprada al teatre Don Enrique, també destaca entre les propostes del Festival, potser perquè l’entrada és inversa, la gent paga en eixir del concert la quantitat que troba convenient.

Propostes innovadores

Hi haurà veus tan destacades com Oscar Briz, Lupe Català o Cristina Blasco, entre altres. No ens oblidem de propostes tan innovadores com un taller de poesia per menjar conduit per Patri Aranda, una exposició de poemes visuals, amb Alba Fluixà i David Trashumante, i la recuperació d’una tradició perduda valenciana com els Col·loquiers, poemes satírics als balcons i places, ni dels III premis de poesia recitada on els concursants disposen de tres minuts per convèncer el públic assistent d’ésser mereixedors del seu vot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here