Nit de compres a ritme de batucada a Alzira

0
370

SHOPPING Night 15Este divendres se celebra la III Shoping Nigth a la ciutat d’Alzira des de les 8 a les 12 de la nit

Després de l’èxit de les anterior edicions, els comerciants de la ciutat junt amb la Associació de Comerciants i l’Ajuntament d’Alzira han organitzat una nova cita comercial, que tindrà lloc este divendres, dia 25 de setembre a partir de les 20 h fins les 00h, a les zones de la Avinguda Sants Patrons, Benito Pérez Galdos, Plaça Major i la Vila amb un total de prop a 70 participants.
Hem de destacar que tant l’Ajuntament com l’Associació Empresarial d’Alzira han col·laborat per a organitzar diverses activitats per a eixa nit i que la jornada siga mès atractiva per als consuidors. Hi haurà presentació de la nova temporada del productes de cada comerç, regals i algunes sorpreses…. Tot ambientat a ritme de Batucada.

Suport al comerç local

Isabel Aguilar, regidora de Comerç , destaca l’importància de iniciatives com esta, per a impulsar l’economia local i obrir la ciutat i el comerç a tota la comarca. “És moment de donar suport al comerç local, facilitar els camins per tal que els seus productes tinguen més vies de visibilitat. Esperem que entre tots, des de la nostra Regidoria i l’Ajuntament d’Alzira amb la Associació Empresarial i els comerciants, puguem donar-li el impuls necessari perquè este punt de trobada comercial siga una peça clau. En definitiva projectar la nostra imatge comercial”.
Des de l’organització es recorda que tots el veïns i visitants de la comarca tindran un espai còmode per deixar el seus vehicles, el pàrquing de la plaça de la Generalitat, ja que serà gratuït per a tot aquell client que presente un tiquet de compra dels comerços de la Shopping Nigth.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here