Carcaixent explicarà el programa de festes en un acte públic a l’auditori

1
465

carcaixent  festes explicacióEl proper dilluns 28 de setembre la regidora de festes, Rosa Nicolau, explicarà en un acte públic el programa de festes i altres aspectes relacionats amb ell, com el pressupost, qüestions organitzatives o el criteri seguit per a escollir el contingut dels actes i activitats. Posteriorment, s’obrirà un torn de preguntes per a que tots els assistents platengen els dubtes o preguntes que puguen tenir referents a festes. L’acte tindrà lloc a l’auditori Municipal, a les 19:00h i l’entrada és totalment lliure.
Rosa Nicolau, la regidora responsable de l’àrea, ha remarcat que les festes de Carcaixent són una cosa de tot el poble, “per això totes les veïnes i veïns han de saber què es fa, com es fa i per què és fa”. A més, Rosa Nicolau, ha aclarit que aquestes no seran unes festes en les quals s’aplicarà totalment el model de festes que vol portar a terme el nou equip de govern “no oblidem que hem hagut de fer la feina d’un any en pocs mesos. De tota manera sí que hem dut endavant unes línies bàsiques d’actuació: contenció pressupostària, participació ciutadana i dels col·lectius locals, seguretat, legalitat i transparència en les decisions”. De cara a les festes del 2016, la regidora ha avançat que es crearà una comissió de festes on estaran representats tots aquells interlocutors que participen o vulguen participar. “En la seua creació ens posarem a treballar el dia 17 d’octubre per a garantir unes festes diferents i realment participatives, amb tot un any per davant, per assegurar l’èxit de la proposta”.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

1 Comentario

  1. Una pregunta per al departament de comunicacio: quin problema existeix per ficar al dia la web municipal, que despres de tres mesos
    no figura ni la salutacio del alcalde ni la composicio del nou Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here