Sueca es converteix en seu del Programa de Tecnificació del bàsquet valencià

0
332

 

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, en representació de l’Ajuntament, i el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, han firmat este matí un Conveni mitjançant el qual s’establix un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre ambdues institucions a fi de convertir el nostre municipi en seu del Programa de Tecnificació de la Federació. Este Programa aposta per un pla sistematitzat d’entrenaments destinat a la millora de la tècnica dels joves jugadors amb els seus companys, al ser el bàsquet un esport d’equip. “Gràcies a este conveni, la Federació tindrà ací una seu perquè es puguen formar jugadors que en un futur, esperem, es convertisquen en grans esportistes d’elit. El Club Bàsquet Sueca està treballant molt bé ja fa molt de temps i, si formem jugadors des de la base, tenim assegurat un futur molt prometedor per a este esport ací en el nostre municipi. Gràcies al president de la Federació i al Club Bàsquet Sueca per haver fet possible este conveni”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví. “Esta seu acollirà xiquets de Sueca però també dels municipis dels voltants. Els participants tindran la possibilitat de veure una cosa diferent, d’entrenar amb els millors jugadors de la seua edat. A més, comptarem amb dos entrenadors del Club Bàsquet Sueca en el Programa, i s’oferiran xarrades de formació. Creiem que és una activitat molt interessant que té per objectiu, especialment, el treball amb els xiquets i joves”, en paraules del president de la Federació, Salvador Fabregat.

A través del Conveni, l’Ajuntament facilitarà el treball cedint les instal·lacions del pavelló esportiu Les Oliveretes per al desenvolupament del Programa, que s’iniciarà el 8 de novembre i finalitzarà el 22 de maig. La Federació, per la seua banda, s’encarregarà de difondre el nom de Sueca com a seu del Programa de Tecnificació i garantix la participació en els entrenaments de, almenys, dos jugadors o jugadores del Club Bàsquet Sueca. El president del Club Bàsquet Sueca, Miquel Furió, ha volgut agrair, tant a la Federació com a l’Ajuntament, l’aposta que han fet per l’esport de base. “El Club ha apostat en els últims anys molt fort per la base per a poder arribar encara més alt. El nostre objectiu ha sigut, i és, formar, educar i, a més, passar-s’ho bé. El pas que donem hui amb este conveni propiciarà que els xiquets i xiquetes puguen tindre una formació extra. Açò és un pas més per a continuar creixent”. L’alcaldessa, Raquel Tamarit, ha assenyalat que “per a l’Ajuntament, és un plaer treballar amb el Club de Bàsquet. Sempre he valorat el treball de formiga que han realitzat durant molts anys. En el treball, com en moltes altres coses, és molt important anar de baix cap amunt, i açò és una prova. A més, permetrà que Sueca exercisca, una vegada més, com a capital de comarca”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here