Diego Gómez: «En 100 dies hem començat el canvi cap una Alzira més oberta i participativa»

0
363
Isabel Aguilar, Diego Góemz i Ivan Martinez
Isabel Aguilar, Diego Gómez i Ivan Martinez

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez junt la vicealcaldessa, Isabel Aguilar i el tinent alcalde Ivan Martinez han fet una valoració positiva dels primers 100 dies de govoern en els que «hem iniciatg un canvi cap a una ciutat més oberta i participativa.

Tres mesos i mig en els que el tripartit considera que ha donat «respostes a les problemàtiques més importants de la ciutat»; amb el menjador social, amb el Plans de famílies i de joves qualificats, cursos d’IDEA i el recent Pacte Local per l’Ocupació.

Aguilar ha destacat en l’aspecte festiu «l’apropament de la festa a tots el ciutadans», junt el cinema al carrer, a més pel que fa a la paprticipació ciutadana «amb l’obertura de portes i finestres de l’Ajuntament». I ha anunciat un bono social per al transport públic que beneficiarà els veïns més desafavorits i l’obertura d’aparcaments públics gratuïts en solars de propietat privada.

Museu faller i de la Setmana Santa

La vicealcaldessa ha lamentat el fet que s’ha d’0brir una finestra de grans proporcions perquè puguen entrar al Museu Fallers els ninots més grans donat que no caben per la porta actual. I fins i tot ha anunciat que en el futur l’actua,l instal.lació museística canviará de lloc per obrir un Museu de la Festa on estiguen els monuments fallers i la Setmana Santa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here