El conseller Vicent Marzá inaugura este dijous a l’Alcúdia el VIII Congrés d’Educació

0
392

Alcudia Bausset congresEl 24, 25 i 26 de setembre se celebrarà la vuitena edició del Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia

Vicent Marzà, Conseller d’Educació, assistirà a la inauguració del Congrés

Un any més, l’Alcúdia celebra aquest Congrés dirigit a tots els docents que vulguin aprendre i compartir la seua experiència amb els distints ponents. Educació, l’eina per canviar el món és el títol que dona nom al congrés d’enguany on es tractaran temes com el lideratge pedagògic i la comunitat professional o l’educació inclusiva. Els assistents podran escoltar un total de sis ponències a més d’una activitat cultural.

Concretament les ponències s’anomenen Construir la capacitat de millora: Lideratge pedagògic i comunitat professional per Antonio Bolívar Botía, Catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Facultat de Ciències de l’Educació, Universitat de Granada; Educar en la sospita per Manuel Cruz Rodríguez, Catedràtic de Filosofia Contemporània i de Història de la Universitat de València; Pedagogies del segle XXI per Jaume Carbonell Sebarroja; Ensenyant ‘en-des-de-per’ les emocions a càrrec de Manuel Ramos Gascón, Doctor en Psicologia;Interaccions dialògiques per transformar el demà per Rocío García Carrión, Doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i Educació inclusiva i disseny universal per a l’aprenentatge a càrrec de M. Antonia Casanova Rodríguez, Directora de formació de l’Institut Superior de Promoció Educativa. A més el dia 25 de setembre hi haurà una representació de teatre a les 22.30 hores: Homenatge a T a càrrec de la companyia La Dependent.

La inauguració del Congrés anirà a càrrec de la regidora d’Educació Pilar Huertas, el Vicerector de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, Íñigo Benítez, en representació del Comitè Organitzador, Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia i Vicent Marzà, conseller d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Cada dia hi haurà dues ponències, que tindran lloc entre les vesprades de dijous 24 i de divendres 25,a partir de les 16.30, i també dissabte 26 que començarà a les 9.30 del matí i finalitzarà el Congrés a la 13 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here