El CIM de Sueca s’obri hui per projectar 18 llargmetratges i 67 curts

0
339
SUECA CIM festivalEl festival arranca hui dilluns amb la pel•lícula d’Amadeu Artasona, Don’t Speak. Després de quatre anys, el certamen ha consolidat la seua programació i aquesta edició durarà tota una setmana
El Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca acollirà les projeccions dels curts i llargmetratges entre el 21 i el 27 de setembre. El festival s’obrirà dilluns a les 18:00h amb la pel•lícula Don’t Speak d’Amadeu Artasona.El CIM-Sueca ha triat 18 llargmetratges i 67 curts d’entre quasi un miler de treballs rebuts de pràcticament tot el món. Dels 18 llargmetratges 6 són estrenes a l’Estat espanyol i fins i tot hi ha un parell d’estrenes a Europa. A més, el CIM projectarà 19 treballs europeus de fora de l’estat, 16  americans i 7 del continent asiàtic. A més, des de l’organització indiquen que “l’últim dia del festival hi haurà una sessió sorpresa on pot passar qualsevol cosa, bona o mala”.Com en les edicions anteriors, el festival aposta per donar cabuda a  totes eixes produccions que per la seua temàtica o pels seus escassos  mitjans tècnics, no són fàcils de projectar en altres certàmens. Els  organitzadors del CIM asseguren que “encara que algunes d’aquestes  pel•lícules no es poden qualificar com a bones, la diversió està  assegurada, no només per la projecció, sinó per tot el que passa al pati de butaques”.Enguany es repartiran 1.650 euros en premis. De fet, es premiaran els millors llargmetratges i curtmetratges, però també els pitjors, i a més el públic atorgarà la major part d’aquests premis amb la seua votació.

L’entrada no està recomanada per a menors de 13 anys i algunes sessions  són per a majors de 18 anys. Però, si volen, la programació pot consultar-se a la  web.

Laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here