El «Xupinazo» ha obert la Setmana Taurina d’Algemesí

0
306

algemesi xupinazoLes festes tenen lloc del 18 al 27 de setembre

La festa comença a Algemesí amb el “xupinazo”. El carrer Muntanya, a escassos metres de la tradicional i única plaça de bous construïda per les penyes cadafaleres amb fustes, claus i cordes, acull enguany l’inici de les festes. Per tercer any es du a terme aquesta benvinguda que marca el començament de la setmana.

Seran deu dies festius. Del 18 al 27 de setembre té lloc una nova edició de la Setmana de Bous amb nou corregudes de jònecs, dos d’elles sense picadors per a alumnes de les escoles taurines i una altra de torero a cavall que tancarà la fira el diumenge 27 de setembre.

Els jóvens que comencen en el món del toreig tenen l’oportunitat de doctorar-se en la singular plaça d’Algemesí, baix l’atenta mirada d’aficionats i crítics taurins.

En l’apartat d’espectacles nocturns estaran les actuacions de David Civera, Los Chichos, l’Orquestra Mòdena, Supersingles, el Gran Prix Romà, Disc Festa Monster, un concurs de retalladors i una nit de becerrades cadafaleres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here