Carcaixent M’agrada celebra la Festa Estellés

0
538

ANDRES ESTELLES V.L’associació cultural Carcaixent m’agrada arranca el curs d’activitats amb la ja tradicional festa Estellés, que recorre els pobles valencians en memòria del poeta de Burjassot.

Si en anteriors ocasions hem organitzat recitals o sopars populars en honor al poeta, enguany oferim una activitat diferent: una visita guiada a la València d’Estellés. De la mà d’Emili Gascó, visitarem els llocs de la ciutat que tenen relació amb la vida i obra del poeta.

La passejada combinarà explicacions al voltant de la vida i l’obra del poeta amb comentaris sobre la història de la ciutat de València. I per descomptat, escoltarem i recitarem els millors versos que va dedicar a la seua ciutat. Un matí de diumenge per a gaudir de la ciutat i la poesia.

L’activitat serà el diumenge 20 de setembre i començarà a les 9.30 a l’estació del Nord de València. Les persones interessades hauran d’estar a l’estació de Carcaixent a les 8.45h. Anirem en el tren que ix de Carcaixent a les 8.54.La vista acabarà sobre les 13.00 h a València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here