Reiniciem proposa el trasllat del Jutjat de Pau i de l’Omic a Carcaixent

2
268

Reiniciem va sol·licitar el passat 30 de Juliol que s’estudiara el trasllat de l’Oficina del Consumidor al Mercat Municipal (OMIC) i el jutjat de Pau, que té greus problemes d’accessibilitat, a les dependències on actualment es troba l’OMIC. Així mateix, en aquesta sol·licitud, es va demanar un informe municipal sobre les barreres arquitectòniques que existeixen en els edificis i per extensió serveis municipals i quines mesures caldria prendre per a poder disposar de serveis als ciutadans que siguen totalment accessibles.
En referència al trasllat de l’OMIC al Mercat Municipal, és una proposta que venim reivindicant des de la campanya electoral i que va ser del grat dels mercaders; i que ara, en la subvenció per a inversions de la Diputació hem tornat a reivindicar. «Pel que sabem, és una de les propostes que s’està estudiant incloure en la subvenció de la Diputació, per tant, des de Reiniciem ens mostrem satisfets que puga arribar a realitzar-se aquesta actuació, ja que estem d’acord en tot allò que puga ajudar a revitalitzar i millorar el Mercat Municipal».
Pel que fa al Jutjat de Pau, des de Reiniciem mostrem la nostra preocupació per les barreres arquitectòniques que existeixen en la seua actual ubicació i que impedeixen l’accés a multitud de veïns, generant innombrables queixes; per açò, vam proposar en primera instància que si l’OMIC es traslladava al Mercat Municipal s’estudiara el trasllat del Jutjat de Pau a les instal·lacions que l’OMIC ocupa actualment en la plaça Miguel Hernández, principalment per la seua accessibilitat i major facilitat d’aparcament.
«Segons se’ns diu, la grandària de les dependències de l’edifici de la plaça Miguel Hernández podria seria insuficient per a albergar el Jutjat de Pau. No obstant açò, des de Reiniciem instem a l’equip de Govern que estudie aquesta possibilitat a fons i que si finalment no es pot albergar allí, se cerque una nova ubicació per al Jutjat de Paz, ja que considerem aquesta actuació com a prioritària».

2 Comentarios

  1. Em sembla un canvi perfecte, perque accedir al jutjat és força dolent per a persones majors o discapacitades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here