Gran èxit del TORCAF que pretén ser internacional en la X edició

0
344

Al voltant de 3.500 espectadors han passat per l’estadi municipal de Venècia d’Alzira davant  la celebració el passat cap de setmana del TORCAF en les categories infantil i cadet, sèries A i B.

Enguany l’expectació era màxima davant la presència de clubs nacionals de primer nivell com el Barcelona, R. Madrid, València, Villarreal, Levante i el conjunt vasc del Antiguoko.

«Hem rebut moltíssimes felicitacions dels participants» ha assegurat el president del Ciutat d’Alzira FB, Santi Garés, un fet que ha resultat «molt gratificant» per al club organitzador.

Fins i tot han sigut felicitats per representants que treballen per al Manchester City als que ha agradat «moltíssim» este torneig. És per aixó que els dirigents del Ciutat d’Alzira ja han iniciat els primers contactes perquè el club britànic forme part del pròxim cartell del TORCAF que, cas de confirmar-se passaria a ser internacional.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha manifestat la voluntat del govern local de donar «el màxim suport» al TORCAF en convertir-se en «referent del futbol base a nivell nacional».

Els organitzadors pretenen corregir en el pròxim torneig la prohibició per part de la majoria dels participants d’enguany a facilitar la identitat dels jugadors i les respectives alineacions.

En cadets sèrie A el guanyador va ser el FC Barcelona, mentre ahir es proclamaren campions ifantils, el Levante en la sèrie A i el Gandia en la B.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here