El Barça es proclama campió del TORCAF

0
343

El FC Barcelona es va proclamar, anit, campió del IX TORCAF al derrotar en la final el Levante UD per 3 gols a 1. El Barça va eixir en tromba i als 20 minuts ja havien anotat, Kun, Miranda i Àlex. Poc abans del descans els granotes retallaren diferències pero en el segon temps ja no es va moure el marcador.

En la final de consolació el Reial Madrid guanyava en la tanda de penals al València després que l’encontre finalitzara amb empat a 1.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira Aida Ginestar, el delegat de la Federació Territorial de la Comunitat Valenciana, Eduardo Revert i el president del Ciutat d’Alzira, club organitzador del torneig, Santi Garés entregaren els respectius trofeus.

En semifinals el Levante havia derrotat el Reial Madrid de Guti en la tanda de penals en finalitzar el partit amb empat a 0. Mentre el Barcelona guanyava al València per 2 gols a 0.

En la màxima categoria del torneig, Cadet A havien participat també el Villarreal i l’Antiguoko d’Euskadi. La fase de grups va estar molt igualada produïnt-se empats en els dos grups que es van resoldre classificant-se els equips que havien presentat plantilles més joves.

Hui diumenge continua la novena edició del TORCAF en la categoria infantil sèries A i B.

Per l’estadi municipal de Venècia han passat milers de persones que estan gaudint d’un torneig d’altíssim nivell, el màxim que es pot veure a la Comunitat Valenciana en esta categoria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here