L’Alcúdia acull una nova edició del Trofeu Josep Lluís Bausset de pilota

0
168

Demà diumenge 13 de setembre, en el marc de les Festes Majors de l’Alcúdia, se celebrarà una nova edició del torneig de pilota valenciana. El torneig tindrà inici a les 11 hores, als Frontons Municipals.

El torneig, que es jugarà en la modalitat de frontó, tal i com es juga des de la construcció en 1894 del Jai Alai de València, du el nom de l’intel·lectual alcudià, Josep Lluís Bausset, qui al llarg de la seua vida va ser un devot incondicional dels trinquets dels nostres pobles, i un dels cronistes més respectats de les partides.

La primera partida a les 11 del matí enfrontarà a Salva del Puig i Lemay de Cuba, contra Adrián de Quart i Tonyo de l’Alcúdia. La segona partida a les 12 es jugarà entre Montesa del Puig i Julio d’Alginet contra Pasqual de La Pobla i Dani d’Alginet.

Aquest és el tercer any consecutiu que se celebra aquell torneig i forma part del propòsit de l’Ajuntament de l’Alcúdia de fomentar aquest esport autòcton.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here