Sueca celebrarà el pròxim cap de setmana la II edició de Firarròs

0
251

 

El parc de l’Estació tornarà a acollir durant el pròxim cap de setmana una nova edició de la Fira Gastronòmica Firrarròs, organitzada per la Regidoria de Turisme i dedicada especialment a l’arròs per ser Sueca el bressol d’este producte tan universal. Els visitants podran degustar tot tipus d’arrossos, a més d’una gran varietat de tapes. “A pesar del poc de temps de què hem disposat, hem intentat millorar alguns aspectes en esta segona edició. Esperem que en els pròxims anys esta fira vaja creixent i consolidant-se”, ha explicat el regidor de Turisme, Xavi Masó.

L’horari de Firarròs serà el divendres, de 19.00 a 00.00 hores; i el dissabte i diumenge, de 11.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 00.00 hores. A més de l’oferta gastronòmica, la fira oferirà animació infantil, zona chill-out, un estand de Turisme amb informació i venda de tiquets i, concretament el dissabte 12, un Tast de Vins del Celler Viñas Ladrón de Luna, de 13 a 14 hores, i el concert de Jazztabé, a partir dels 21.30 hores. En esta segona edició de Firarròs han confirmat la seua participació el restaurant La Granja, la cafeteria Sequial 20, carnisseria Fina, Xocolate Artesà Comes, Salasons & Charcu amb taper, Fruites i Verdures Katy, Bar El Niu, Bar Cafeteria Mossets, Forn del Crist, Carn i embotits Celda, Pà de nit i licor Federica. Totes les tapes, degustacions i begudes tindran el preu de 1,5 euros.

Paral·lelament a la celebració de Firarròs, el diumenge el parc de l’Estació acollirà un dels esdeveniments gastronòmics més importants de quants se celebren com és la 55 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. El nostre municipi es convertirà, el pròxim 13 de setembre i gràcies a estos dos esdeveniments gastronòmics al voltant de l’arròs, en el millor ambaixador d’este producte tan internacional i en una cita obligada per a tots els visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here