Peláez aposta per mancomunar serveis policials i per la reversió pública de l’Hospital

0
321

L’alcalde de Sumacàrcer, el socialista Txema Peláez, ha sigut elegit nou president de la Mancomunitat de la Ribera Alta en sumar 490 votos a favor i 55 abstencions procedents de la bancada del PP.

En el seu discurs d’investidura Peláez ha apostat per «mancomunar» serveis policials, perquè la Ribera puga beure aigua sense nitrats i perquè l’Hospital de la Riberasiga de gestió pública, després d’agrair a l’angterior president Cristóbal Garcia els serveis prestats a esta mancomunitat.

Per part de Compromís el seu portaveu i actual alcalde d’Alzira, Diego Gómez, apostà per una major descentralització, per «col.laborar» amb la Mancomunitat de la Ribera Baixa i per «obrir» les administacions a la ciutadania.

La portaveu del grup socialista i alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano s’ha mostrat partidària de «fer una mancomunitat forta. de combatre la desocupació i d’una concessió directa d’aigües superficials en el pròxim Pla Hidrològic del Xúquer.

Ivan Martinez d’EU ha convidat a la resta de grups a fer «una política d’esquerres» i a afavorir l’ocupació davant la situació «d’emergència social» que viuen moltes famílies de la comarca.

I el portaveu del PP ,l’alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, s’ha oferit a «fer moltes coses en comú» i a «estar al vostre costat» en benefici de la Mancomunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here