Alzira instal.la 39 panells de lliure expressió per tota la ciutat

0
309
El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha visitat hui les distintes zones on l’Ajuntament ha instal·lat els panells informatius de Lliure Expressió.

En concret s’han col·locat 39 panells de Lliure Expressió repartits per diverses places, parcs i carrers de la ciutat.

Són panells on es pot adherir tant publicitat o notes com escriure sobre ells, en qualsevol de les dos cares. Amb esta iniciativa, «Es tracta d’intentar evitar que s’embruten els elements urbans amb propaganda ciutadana, tant particular com col·lectiva”.

Segons Pascual, la finalitat d’estos panells, és que siguen utilitzats com a suport de tots eixos anuncis de particulars que ara s’apeguen en els pals de fanals o senyals, i en les fatxades dels edificis. Les vendes de pisos, les ofertes per a compartir una vivenda o per a atendre xiquets o majors, i també els anuncis de xerrades i conferències, tenen des d’ahir un espai específic, el panells de Lliure Expressió.

Estos panells, formen part de l’oferta dels nous suports publicitaris que l’Ajuntament d’Alzira va adjudicar a l’empresa que gestiona l’explotació publicitària dels espais on anunciar-se,amb pals publicitaris repartits principalment pel nucli urbà d’Alzira i també polígons industrials.

Des del govern municipal, s’instarà tots els col·lectius a través d’una campanya informativa a l’ús d’estos panells, «perquè la imatge dels fanals, parets i altres llocs on fins ara es posa la publicitat ha de desaparèixer, ja que ara hi ha els mitjans amb un ús correcte per tal de millorar la imatge de la nostra ciutat», segons Pascual, «Amb esta iniciativa Alzira avança en la senyalització informativa urbana, tant en orientació direccional bàsica, com en senyals d’informació turística, i també de senyalització direccional de monuments».

 Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here