Alzira celebra demà un plenari extraordinari

1
291

La corporació municipal d’Alzira elegirà demà dimarts en el trancurs d’un plenari extraordinari, convocat per a les 7 de la vesprada, els seus representants a la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com de la Comunitat d’Usuaris de la Ribera del Xúquer i de la Junta de Govern del Consorci de Residus Ribera-Valldigna.

Ordre del dia

 Gestió tributària

Moció del grup polític municipal de Ciudadanos-Partido de la Ciudadaníasobre sol·licitud de revisió de l’Impost de Béns Immobles i Valors Cadastrals.

Intervenció

Exp. 2014-26. Comptes de la societat mercantil Alzira Ràdio, SA de l’exercici 2014.

Exp. 2014-26. Comptes de la societat mercantil Instalaciones Deportivas Alzira, SA de l’exercici 2014.

Exp. 2014-26. Compte general de la Corporació municipal de l’exercici 2014, que integra els comptes i estats anuals de l’Ajuntament d’Alzira i les societats municipals.

 Secretaria

Exp. S-092/80.- Proposta de nomenament de representant de l’Ajuntament d’Alzira en la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta.

Exp. S-060/15.- Moció del grup polític municipal del Partit Popular sobre que no s’utilitze la nomenclatura de Vicealcaldessa en documents públics ni pel gabinet de premsa de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira.

Exp. S-089/15.- Moció dels portaveus dels grups polítics municipals de COMPROMÍS, del PSPV-PSOE i d’EUPV, per instar la Generalitat Valenciana que els municipis també estiguen presents en la Comissió de Memòria Històrica.

Moció del Partit Popular sobre reprovació i sol·licitud de destitució del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Serveis públics

Exp. 135/13. Designació de representants de la Corporació per a formar part de la Comunitat d’Usuaris de la Ribera del Xúquer.

Exp. 131/15. Designació de representants, titular i suplent, per a formar part de la Junta de Govern del Consorci Ribera i Valldigna.

Urbanisme

Moció presentada per Enrique Montalvá España, regidor del Grup Popular a l’Ajuntament d’Alzira el 29 de juliol de 2015, en què sol·licita l’actualització del protocol d’actuació contra incendis forestals.

Exp.1596/15.- Sol·licitud d’inici de l’avaluació ambiental i territorial estratègica per a la modificació puntual núm. 4 del Projecte de Pla Parcial del Sector “Hort de Galvañon” i de l’estudi d’integració paisatgística.

Moció dels portaveus dels grups polítics municipals de COMPROMÍS, del PSPV-PSOE i d’EUPV, sobre alliberament de l’AP-7.

 Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

1 Comentario

  1. Sres/Sras concejales, por favor, mójense Uds por los refugiados, por los inmigrantes; en definitiva, por las personas necesitadas de nuestro entorno. Estudien los casos de cada una de las personas, propongan y concreten medidas de ayuda; luego, cuando el tema fundamental lo tengamos resuelto, pueden Uds dedicarse las cuestiones de la terminología de «ViceAlcaldesa», solicitud de dimisión del Conseller, etc; insisto, muchas personas de Alzira están pasando hambre, no pueden pagar los libros de sus hijos o nietos, no pueden pagar sus medicamentos, etc. Mientras tanto, Uds. se dedican a lo que no tiene importancia y valor para los ciudadanos. Curiosa España!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here