Diumenge sorollós a les Festes de l’Alcúdia

0
390

Exhibició de motos, cavalcada del “pito” i mascletà en el dia més sorollós de les festes de l’Alcúdia

Diumenge 6 de setembre, a partir de les 9.30 del matí, al Parc de la Segona República, davant del Col·legi Heretats, s’escoltaran bramar els motors durant la III Exhibició de motos clàssiques de competició en moviment, organitzat pel Club Tràfec 3.

I a partir de les 9 es celebrarà per primera vegada la RosK’n Race, una cursa de 6 km on es compateix tant individualment com per equips i que compta amb un conjunt d’obstacles repartits al llarg de tot el recorregut pels voltants del paratge natural del riu Magre de L’Alcúdia.

A les 2 de la vesprada, el soroll de les motos deixarà pas als trons de la Mascletà de Sant Isidre, que tindrà lloc a la plaça del País Valencià, on s’esperarà als alcudians amb una picaeta de cacaus i tramussos. També a les 2 de la vesprada hi haurà el gran Aplec de cassoles d’arròs al forn, organitzat per l’Associació de Dones de l’Alcúdia.

A les 7 de la vesprada, des del Parc de la Diputació, arrancarà la Cavalcada del “Pito” amb la col·laboració de l’associació juvenil La Xerinola i dels tractoristes del poble, que finalitzarà amb una xaranga formada per músics del poble i recorrerà diversos carrers del nostre poble. La participació estarà oberta a totes aquelles que colles que vulguen participar i L’Ajuntament posarà a disposició dels xiquets un trenet infantil per a participar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here