A la Societat Musical d’Alzira li falten instruments per atendre a tots els educands

0
250

El gran volum d’alumnes i el reduït nombre d’instruments, principals problemes per al nou curs de l’escola de la Societat Musical d’Alzira
Estos dies s’ha publicat en la premsa que la falta d’espai deixarà 44 alumnes sense plaça en l’escola de la banda de música d’Alzira, cosa que no és així exactament, el problema bé per l’elevat número de sol·licituds i la impossibilitat d’atendre-les totes amb els mitjans amb els que es compta en l’actualitat.
José Grau, regidor d’Educació, a més de membre de la Societat Musical d’Alzira, vol matisar que el principal problema no és la falta d’espai, ja que este curs s’estrenen les noves aules en la Casa de la Cultura; la dificultat és garantir una plaça en l’instrument que vullguen els alumnes, perquè això ve condicionat per la disponibilitat dels horaris dels professors. El cas d’iniciació és un altre dels entrebancs, «Si donem cabuda a molts xiquets, donat el moment de fer falta, no hi haurà prou instruments per a tots», ha ressenyat el regidor.
Grau, junt a l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez; la vicealcaldessa, Isabel Aguilar; i el segon tinent d’alcalde, Ivan Martínez, han visitat este mati les obres de condicionament de les noves aules de la Casa de la Cultura, que entraran en funcionament al començament d’este nou curs.
L’escola disposa d’un reduït nombre d’instruments que cedix als alumnes, durant un any, per tal que els pares no facen eixa despesa inicial. Alguns dels instruments tenen més de 30 anys d’antiguitat, per la qual cosa es fa necessària la renovació, que suposaria una despesa de més de 25.000 euros.
Tant l’alcalde, com el regidor d’Educació, i el director de l’escola de la Societat Musical d’Alzira, han acordat la possibilitat de demanar material a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Des de l’Ajuntament es continuarà treballant, colze a colze, amb la Societat Musical d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here