Les escoles esportives de Carcaixent oferiran la modalitat de triatló

0
386

En total seran 8 les modalitats noves les que passaran a incrementar l’oferta de les escoles esportives

Per al curs 2015-2016 les escoles esportives municipals de Carcaixent oferiran huit modalitats noves entre les que s’inclouen el handbol, hoquei patins, hoquei sala, patinatge en línia, pilota valenciana, pàdel, voleibol i triatló. La inclusió d’aquesta última disciplina va ser aprovada en el ple extraordinari del passat divendres 28 d’agost per a que poguera oferir-se amb la resta d’esports per al proper curs. En total seran 20 les modalitats a les que les xiquetes i xiquets de Carcaixent podran inscriure’s per al curs 2015-2016. Totes les disciplines esportives estaran impartides per monitors titulats de la borsa que l’Ajuntament de Carcaixent va obrir el passat mes de juliol.

Les activitats de les Escoles Esportives estan adreçades a xiquetes i xiquets d’entre 4 i 13 anys, que podran participar en elles durant els mesos d’octubre a maig en diferents horaris i dies, en funció de l’edat i l’activitat. El procediment per a poder participar en les escoles s’iniciarà el proper 15 de setembre amb la recollida de cita per a la inscripció al Pavelló Municipal, després, aquesta es tindrà que formalitzar entre el 16 i el 18 de setembre al Departament Municipal d’Esports. Pel que fa als preus, l’Ajuntament de Carcaixent va decidir mantenir els del curs passat, de manera que la inscripció són 84€ en una primera modalitat, amb un descompte del 50% si es vol matricular en un segon esport. A banda, hi han contemplats descomptes per a la inscripció de germans i membres de família nombrosa. Els interessats podran trobar més informació al tríptic informatiu dipositat al Departament d’Esports, al respectius Centres Educatius i comerços locals.

El Regidor d’Esports, Vicent Albelda, ha manifestat que “hem augmentat l’oferta amb les noves modalitats perquè pensem que quant més ampli siga el ventall d’opcions del que disposen els nostres xiquets, més fàcilment s’animaran a practicar algun esport i evitar el sedentarisme”. A més, ha volgut remarcar la gran acollida que tradicionalment tenen les escoles esportives entre les xiquetes i xiquets de Carcaixent, “l’any passat estaven inscrits 450 xiquets, esperem que amb la posada en marxa de noves modalitats siguen molts més els xiquets que s’animen a fer esport i introduir hàbits de vida saludable en el seu dia a dia.”

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here