El PP diu que el govern d’Algemesí «compromet» la seguretat de les festes

0
291

Convoquen la Junta Local de Seguretat el 4 de setembre, a 3 dies de la primera processó
Esta reunió de coordinació entre els diferents col·lectius que garantitzen la seguretat durant les festes de la Mare de Déu i la Setmana Taurina s’ha realitzat els últims anys durant el mes de juliol, per a tindre-ho tot previst amb la suficient antelació
Després de quasi 3 mesos des de la pressa de possessió, el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha decidit convocar una Junta Local de Seguretat el pròxim 4 de setembre, a tan sols dos dies del concert de la Nit del Retorn i a 3 dies de l’inici de les processons de la Festa de la Mare de Déu de la Salut.
Esta reunió de coordinació entre els diferents col·lectius que garanteixen la seguretat durant les festes de la Mare de Déu i la Setmana Taurina s’ha estat realitzant els últims anys durant el mes de juliol, per a tindre-ho tot previst amb suficient antelació, pero enguany, acabats d’aterrar en l’ajuntament, han prevalgut les vacances en agost tant de l’alcaldessa com del tinent d’alcalde, Asensio García.
Una vegada més es demostra la dedicació al consistori del Sr. Asensio García, regidor de Seguretat i Personal. “És evident que no es pot gestionar un ajuntament entre tallaet i tallaet com va dir el Sr. Asensio en un plenari, és molt més seriós”, lamenten els populars.
Són moltes les autoritats que han confirmat la seua assistència durant estos dies, així com gran quantitat de ciutadans nacionals i estrangers, per la qual cosa es requereix una bona planificació a nivel de Seguretat Ciutadana coordinant totes les forces de seguretat; Policia Local, Policia Nacional i la Policia de la Generalitat.

Falta de responsabilitat
“És una falta de responsabilitat comprometre la seguretat d’unes festes Patrimoni de la Humanitat. Les ciutadanes i els ciutadans d’Algemesí mereixen que la dedicació dels seus governants siga plena, i esta és una nova evidència de que el nou govern no s’està dedicant al 100% al consistori.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here