Albuixarres-Camí Fondo reclama l’ajuda de tota Alzira per a la traca solidària

0
339

La comissió Albuixarres-Camí Fondo som una falla solidaria, a la que l’any passat ens otorgaren aquest títol als premis ONCE.
Com cada any des de fa ja quatre,tenim una nova  iniciativa .
Volem que Alzira estiga en boca de tothom. Volem que no sols ens vegen com a solidaris ,(que és molt important), si no per fer un acte difícil d´alcançar.
El grup solidari de la falla junt a tota la comissió decidirem que enguany tornariem a aportar el granet d´arena per a l´associació ASPANION (associació  de pares amb xiquets en càncer ).
Ens possarem una data per a fer entrega dels diners que puguerem arreplegar , i per que no fóra tan gelat, una ment pensant de la falla va dir:
-perquè no ho fem el dia de la Comunitat Valenciana explotant la traca mai tirada?
A tots ens agradà la idea i així ens possarem mans en l´obra. Com a bons fallers ens agrada la pólvora, la música i tot el que estiga relacionat amb la festa.
Ens està costant una miqueta poder fer tot açò, però estem segurs que el poble d´Alzira sabrà estar i ajudar en tot el que faça falta.
De moment hi han empreses del poble que ens donen el seu recolçament, inclós empreses que no volen que el seu nom estiga visible doncs ho fan per sentiment.
A la comissió estem molt contents per la gran ajuda i el gran esforç que fan eixes empreses que moltes vegades fan elles també un esforç per a aportar eixos diners.
Bé, la traca mai tirada és de 22 km de llargària, si , pensaran vostés que ens hem tornat bojos, però,  com fer una cosa espectacular i que puga participar tot el poble?

Ens agradaría que participaren tots els veins del nostre poble.
Fins al dia 7 d´octubre estarem venent una rifa per 1 euro per a eixa associació que tanta falta tenen de diners. Pensem que són xiquets i que sense l´ajuda desinteresada com la que tenim des d´ací les seues families no podrien afrontar els gastos que aquesta enfermetat ocasiona.

Falla Albuixarres-Camí Fondo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here