Carlet ha impartit classes de reforç escolar a 75 xiquets

0
412

Un total de 75 xiquets i xiquetes de Carlet escolaritzats entre 1r de Primària i 2n d’ESO han assistit durant el mes d’agost a classes de reforç escolar. Ahir finalitzaren les classes que s’han impartit a l’Edifici Lluís Vives i a les antigues escoles del Cortijo.

Este programa s’ha impartit enguany per primera vegada com una iniciativa per a cobrir la demanda de les necessitats educatives dels escolars de població, a més de servir per a ampliar l’ocupabilitat del programa La Dipu et Beca dels joves estudiants d’especialitats no incloses fins al moment en este programa.

4 becàries s’han encarregat d’impartir les classes i cadascun dels alumnes han disposat de 40 hores d’estudi i reforç durant el mes d’agost.

La regidora d’Educació, Nela Aznar, i la regidora de Benestar Social, Lola Navarro, les acomiadaren ahir i repartiren gelats entre els estudiants participants en el programa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here